Godišnji Solarni Horoskop

Solarni horoskop je godišnji horoskop koji počinje od rođendana jedne godine i traje do rođendana druge godine. Još preciznije, solarni (Sunce) počinje onog trenutka kada se tranzitno Sunce nađe u istoj tački kao i vaše natalno Sunce. Tada počinje nova solarna godina. Kada se izrađuje solarni horoskop koriste se geografske koordinate za mesto gde ste dočekali rođendan i na osnovu tih podataka se pravi solarni horoskop. Postoji razlika da li rođendan proslavljate u Beogradu, Beču, Lisabonu ili Njujorku jer nisu iste geografske koordinate za te gradove. Samim tim, možete uticati na to šta će vam se dešavati tokom narednih godinu dana.
Solarni horoskop najbolje može da nam pokaže šta nas čeka u kom periodu godine, kad nas očekuju dobri aspekti, a kad loši. Samim tim se možemo pripremiti kako bismo mogli da na najbolji mogući način iskoristimo šanse i prilike koje će nam se ukazati, kao i da budemo spremni na eventualna loša dešavanja i probleme, i na taj način izbegnemo i ublažimo posledice. Može nam reći koji deo godine je pogodan za ljubav, koji za posao, koji za putovanja, kupovine nekretnina, automobila, pokretanje veza, raskide, razvode, promene posla, apliciranje za novi posao, polaganje ispita, kad da se upuštamo u nove projekte, kad da započinjemo neke nove priče, ali i kad treba da se povučemo, spustimo loptu.
Solarni horoskop je veoma specifičan, za svakog se radi posebno i unikatno. Saznajte šta Vas čeka od rođendana do rođendana. Popunite fomular ispod i dobićete na Vaš profil na našem sajtu ili na mail Vaš Solarni horoskop. Cena solarnog horoskopa je samo €99. Za izradu je astrologu neophodno 24 do 72 časa.

Godišnji Solarni Horoskop

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da naručite Godišnji Solarni Horoskop

Kontaktiraj naše Astrologe