Ljubavna astrologija

Period koji nam sledi nosi nam jednu novu ljubavnu etapu i energiju. Ukoliko su Vaša očekivanja u prethodnom periodu bila izneverena, nemojte da brinete jer sledi nam puno promena. Aspekti će biti pogodni za nove ljubavi, avanture, pomirenja sa partnerom. Ako već duže vreme priželjkujete ostvarenje u ljubavi, osećate da ste puni ljubavi, a samo nailazite na pogrešne partnere i Vaš trud uvek bude izneveren, ne dozvolite da Vas to demotiviše jer to ne znači da za Vas nema srodne duše, već da ste sve vreme na pogrešnom putu. Najbolji astrolozi Vam mogu otkriti gde, kada i kako možete upoznati idealnog partnera i ostvariti vezu sa srodnom dušom. Mogu Vam pomoći da se pomirite sa bivšim partnerom i da vratite u život sebi dragu osobu. Naredni period je idealan upravo za one koji su duže vreme sami jer donosi povoljne aspekte za sudbinsko, neočekivano spajanje srodnih duša. Ako osećate da se nalazite na nekoj životnoj prekretnici, dvoumite se izmedju dva partnera, niste sigurni da li treba da ostanete u postojećoj vezi ili braku, astrološka i numerološka analiza će ukazati na to da li se radi samo o krizi ili treba da prekinete vezu i zaplovite u neku novu luku. Dali ste 100% sebe u vezi, ali ne osećate da Vam je uzvraćeno, partner je hladan, svadje su česte i sve Vam izgleda bezizlazno – znajte da nije, već je vreme za promenu u pristupu na koju će jasno ukazati tumačenje astrologa. Sve ono što loše utiče na Vaš ljubavni život – pojava treće osobe ili ljubomora drugih ljudi, u ovom periodu se najjasnije izražava i ukazuje na koje načine to možete rešiti i osloboditi se svih loših uticaja. U kakvoj god ljubavnoj situaciji da se nalazite, znajte da našim astrolozima ništa nije tabu-tema, i da će se Vašoj situaciji posvetiti i učiniti sve da u narednom periodu zablistate od ljubavi, jer samo to i zaslužujete. Saznajte šta Vas čeka na ljubavnom planu, pitajte nabolje astrologe.

Astro saveti i prognoze

Ako osećate da se nalazite na nekoj životnoj prekretnici, dvoumite se izmedju dva partnera, niste sigurni da li treba da ostanete u postojećoj vezi ili braku, astrološka i numerološka analiza će ukazati na to da li se radi samo o krizi ili treba da prekinete vezu i zaplovite u neku novu luku. Dali ste 100% sebe u vezi, ali ne osećate da Vam je uzvraćeno, partner je hladan, svadje su česte i sve Vam izgleda bezizlazno – znajte da nije, već je vreme za promenu u pristupu na koju će jasno ukazati tumačenje astrologa. Sve ono što loše utiče na Vaš ljubavni život – pojava treće osobe ili ljubomora drugih ljudi, u ovom periodu se najjasnije izražava i ukazuje na koje načine to možete rešiti i osloboditi se svih loših uticaja. U kakvoj god ljubavnoj situaciji da se nalazite, znajte da našim astrolozima ništa nije tabu-tema, i da će se Vašoj situaciji posvetiti i učiniti sve da u narednom periodu zablistate od ljubavi, jer samo to i zaslužujete.

Da dobijete astrološku analizu ljubavnog života kliknite na dugme ispod I započećete razgovor sa astrologom. Cena poruke je SAMO $0.99!

Registruj se
Kontaktiraj naše Astrologe