Kako da koristite sajt

Cilj ovog sajta je da omogući ljudima da mogu da kontaktiraju direktno putem poruke najbolje astrologe I vidovnjake koje smo zbog vas okupili sa prostora Balkana.

Besplatno se registrujte, napravite profil na našem sajtu.

Kako biste mogli da stupite u kontakt sa astrologom treba da kupite kredite. To možete učiniti klikom na dugme.

Odaberite astrologa ili uslugu koju želite I kontaktirajte ga klikom na dugme ,,POŠALJI PORUKU”

Kada odete na posalji poruku otvara vam se live chat sa astrologom I tu mu možete postaviti koje god želite pitanje. Pitajte ga za ljubav, posao, karijeru, porodicu, sve je to anonimno tajno I pouzdano.

Osim mogućnosti da direktno pišete astrologu možete I da poručite natalnu kartu da Vam naš tim najboljih astrologa izradi specijalno za Vas ili vama dragu osobu.

Natalna karta se porucuje tako što samo popunite formular sa svojim podacima I kliknete na dugme porući I u roku od 24-48 casova dobićete na mail I na svoj profil na našem sajtu gotovu natalnu kartu.

Možete se I prijaviti da primate dnevne, nedeljne i mesečne savete i horoskope.

Klikom na stranicu dnevni saveti odaberite svoj horoskopski znak i paket koji želite i zavisno od Vašeg izbora dobijaćete dnevne, nedeljne ili mesečne savete na svoju email adresu, kao i na svoj profil.

Ako želite tarot tumačenje kliknite na stranicu TAROT KARTE izaberite 4 karte klikom na željene karte, nakon toga odaberite tarot tumača koga želite da Vam uradi analizu I pošaljite mu poruku