Numerologija

Naš tim astrologa vas vodi kroz tajne hodnike brojeva i otkriva vam njihovo značenje. Numerologija vodi poreklo još iz stare Grčke i Klodeje, Pitagora je poznat po svojim tumačenjima brojeva, čak i u arapskom svetu još od stare Persije brojevi i njihovo značenje imaju bitnu ulogu.
Brojevi su svuda oko nas, svako od nas ima svoj karmički numerološki broj koji može da odredi naše crte ličnosti, naše osobine, kao i našu sudbinu. Mi ćemo vam pomoći da saznate šta koji brojevi znače i šta se krije iza njih. Sigurno ste primetili da vas odredjeni brojevi uvek prate, da se ponavljaju, saznajte šta vam to poručuje. Svako od nas ima svoje srećne brojeve, svoju kombinaciju za uspeh, a koja je vaša?

Saznajte o Numerologiji

Da li ste se nekada zapitali šta vaš datum rodjenja znači u numerologiji, šta ta numerološka kombinacija nosi sa sobom?

Saznajte koji je vaš karmički kod, šta sa sobom nosi. Numerologija nam može reći gde nas čeka potencijal, šanse i prilike, sa kojim smo ljudima kompatibilni i možemo imati kako poslovni, tako i ljubavni odnos. Pomoću brojeva možete da izbegnete pogrešne partnere ili da bolje razumete voljenu osobu. Svako od nas ima svoj datum rodjenja a on daje uvid u našu ali i partnerovu ličnost. Ako naidjemo na osobu s kojom smo numeroloski kompatibilni, lepa veza je na pomolu. Da vam naši astolozi urade numerološko tumačenje i analizu kliknite na dugme ispod. Cena poruke je SAMO €1.49!

Registruj se
Kontaktiraj naše Astrologe