Natalni Horoskop

Iako zvuči neverovatno na osnovu Vaše natalne karte može se sve videti šta Vas čeka u narednom periodu.Upisivanjem datuma, vremena i mesta rođenja pravimo Vam natalnu kartu i iz nje čitamo šta Vas čeka.
Ko zna da tumači natalnu kartu, a naši astrolozi znaju, mogu Vam jasno opisati iduće događaje i odgovoriti na Vaša pitanja.
Na osnovu vašeg datuma rođenja, položaja planeta i zvezda u tom momentu kao i trenutnih nebeskih aspekata, a u kombinaciji sa otvaranjem magičnog tarota saznajte šta Vas čeka i kada.
Jasno se može videti:
Kako će se odvijati Vaši poslovi koje ste započeli i namere koje imate.
Koje godine Vas čeka sudbinska veza, da li je to trenutna.
Koji je idealan partner za vas.
Kad ćete uploviti u bračnu luku.
Koliko ćete imati dece i kada.
Koliko ćete imati brakova.
Koja je idealna profesija za Vas i gde Vas čeka uspeh.
Kada ćete se zaposliti, započeti privatan biznis.
Kada Vas očekuje finansijski rast.
Kada ćete se skućiti, kupiti stan, kuću.
Kada ćete ostvariti porodicu.
Da li Vam je budućnost u zemlji ili inostranstvu.

Natalni Horoskop

Pošaljite svoj i partnerov datum rođenja i mogu Vam reći da li je to Vas sudbinski partner i da li je veza moguća, ili pomirenje.

Najbolji astrolozi sve to vide na osnovu Vaše natalne karte i mogu Vam dati, savete, smernice i prognoze.
Ako želite uživo tumačenje vaše natalne karte i da vam astrolozi direktno daju odgovore na pitanja na osnovu vašeg natala kliknite na dugme ,,Pošalji poruku" Cena poruke je SAMO $0.99!

Registruj se
Kontaktiraj naše astrologe

Komentari zadovoljnih korisnika

Nazalost nismo u mogucnosti da stavimo sve komentare jer imamo nekoliko desetina hiljada zadovoljnih korisnika iz celog sveta. Ako želis postani I ti, pronadji svog astrologa I pitaj ga!

,,Mnogo ste mi pomogli svaka cast! Zahvaljujuci Vasim savetima I predvidjanjima sam uspela da se pomirim sa verenikom! Javio mi se, izvinio I sad smo u braku I imamo dvoje dece! Hvala do neba!”

David Parker

Publisher

,, Nikako nisam mogla da nadjem momka, tragala sam godinama, sve naletim na pogresne izbore I momke koji zele samo jedno. Pitala sam astrologa na ovom sajtu za savet, zahvaljujuci njihovim smernicama I tarot predvidjanjima pronasla sam momka kakvog zasluzujem! Jasno, precizno I konkretno su mi rekli sta da promenim kod sebe I sta treba da radim! Toplo preporucujem svima!”

Sarah Hill

Marketing director

,, Radio sam dva posla, od jutra do mraka,ali novac nije mogao nikako da mi se zadrzi u rukama, kao da mi je klizio kroz sake. Krenem pa stanem, nikako duze vreme da mi ide dobro. Ali onda toh 3. Septembra sreca me je pogledala, pronasao sam ovaj sajt I uz pomoc saveta vidovnjaka sa ovog sajta I ritual za novac sto su mi uradili stvari su krenule na bolje! Dobio sam unapredjenje, stvari su me krenule i sad gledam koja cu nova koja da kupim! “

Lucas Read

Art dealer

,, Svadje sa partnerom su bile moje svakodnevnica, nikako da se lepo slazemo I da zivimo srecno. Bili smo na savetovalistu, pitala sam dosta astrologa za pomoc, ali nista. Jednog dana mi je iskocila reklama za ovaj sajt, reko nemam sta da izgubim, uplatila sam 20$ za 10 poruka. Veoma jasno, precizno I tacno su videli moju situaciju, rekli mi sta da radim I kako da popravim stvari. Evo proslo je par nedelja situacija se popravlja, ide ka boljem, mnogo se manje svadjamo I posvetio mi je vise vremena I paznje! Svaka cast astrolozima sa ovog sajta!”

Nicolas Wall

Waiter

“Kontaktirala sam ih pre godinu dana, sad sam se vratila na sajt da kazem da su mi stvarno sve pogodili! Sad cu ih ponovo pitati za sledecu godinu!”

Jay Thomson

IT consultant