Tumačenje snova

Svi sanjamo, nekad se sećamo svojih snova, a nekad ne. Snovi imaju jako bitnu ulogu u svim kulturama sveta. Tumačenje snova je spominjano čak i u starom zavetu, gde Josip tumači faraonove snove. Nauka danas smatra da sadržaji snova su jako bitni I da mogu imati uticaja na nas. Psiholozi su bili dugo pod uticajem Frojda koji je smatrao da su snovi odraz naših potisnutih i podsvesnih želja i misli, te naročito naših seksualnih konflikata. Prema Frojdu svi naši snovi su bez izuzetka ispunjenje neke želje. Fizički stimulans sam po sebi nije odgovoran za stvaranje snova. Naše želje su samo impuls za snove. Mehanizam snova je veoma suptilan. Svaki san je povezan sa našom sopstvenom „realnošću“.

Tumačenje snova

Jasno je da su svi naši snovi jedinstveni i lični. Jer, niko drugi i ni jedna individua ne može imati našu pozadinu, naše emocije ili naše iskustvo, ali postoje ljudi koji mogu da nam ih rastumace. To je drevna vestina koju zna mali broj ljudi. U interpretaciji snova su uvek prisutni trenuci iz našeg privatnog i poslovnog života, kao i sva naša iskustva od velike važnosti. Ne treba zaboraviti da upravo snovi sjedinjuju naše telo, misli i duh. Um stvara san od materijala koji se obezbeđuje iskustvima budnog stanja. Ličnost budnog stanja i ličnost sna ne postoje nezavisno jedna od druge kao stvarne jedinke. Ako se pitamo: Zašto sanjamo? Postoje različiti odgovori na ovo pitanje. Snovi su samo odražaji naših budnih iskustava u novoj formi. Dakle, da li su snovi nešto što nam podsvest govori, da li na osnovu njih možemo zaključiti šta nas čeka u budućnosti ili bolje rastumačiti prošlost? U našem timu imamo eksperte za tumačenje snova koji Vam mogu otkriti njihovo značenje, a koristeci ostale tehnike gledanja budućnosti Vam dati I prognozu idućih dogadjaja.

Ako želite tumačenje snova ili gledanje budućnosti na osnovu njih pošaljite poruku našim astrolozima klikom da dugme ispod. Cena poruke je SAMO €1.49!

Registruj se
Kontaktiraj naše Astrologe
Pošalji poruku