Uporedne Analize

Neke veze prosto cvetaju, partneri nemaju svađa i nesuglasica, a ukoliko i dođe do teskih situacija lako ih prolaze i iz njih izlaze samo jači. Dok su neke veze pune multiglupih okolnosti, svađa, nesuglasica, neverstava, mešanja osoba sa strane i slično. Pitate se šta je caka, kako nekom može da ide sjajno, a nekome ni u najboljim uslovima ne može da bude lepo u vezi. Odgovor je prost, reč je o karmičkim i sudbinskim vezama, ljubavnoj povezanosti između 2 datuma rođenja.

Uporedne analize

Najbolji astrolozi na osnovu Vašeg datuma rođenja i partnerovog rade analizu koliko ste povezani, koliko su vaši datumi rođenja kompatibilni, da li je trenutni partner onaj pravi za Vas, da li je vaša veza karmička i jeste li sudbinski partneri. Takođe mogu videti ukoliko ste sami kada ćete Vi upoznati osobu za ozbiljnu vezu, da li je to možda neko koga već znate ili ste ga tek upoznali, ili možda je to trenutna simpatija. Mnogima se desilo da godinama gube vreme sa pogrešnim osobama, a nekima da su godinama sami i bez pravog partnera. Proverite, najbolji astrolozi sve to vide na osnovu Vaše natalne karte. Pomoći će Vam da rešite dileme i dati smernice u kom pravcu treba da idete na ljubavnom planu.

Ako želite da Vam najbolji astrolozi naprave uporednu analizu popunute formular ispod i dobićete na Vaš profil na našem sajtu ili na mail uporednu analizu Vas i Vašeg partnera. Cena uporedne analize je samo €99. Za izradu je astrologu neophodno 24 do 72 časa.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da Poruči uporednu analizu