04-12-2022

Saznajte šta nas čeka u 2023. godini

2023 - Godina trojke je godina emotivnog buđenja i ona dolazi nakon godine dvojke u kojoj smo bili uspavani. Pojačana želja za druženjem, razonodom, komunikacijom, osećaćete radost, pozitivnu energiju, pa i da će vam dosta stvari ici sa lakoćom i sve to će vas zapravo terati da se više pokrenete i uživate u životu. Ovo je ipak godina u kojoj će vas vise voditi srce a ne razum.  Zbog toga, dozvolite srcu da vas vodi, ali se potrudite i da ipak razmislite o svojim odlukama.

Ovo je godina koja donosi dosta novih prilika i na vama je da to iskoristite na najbolji nacin. Ovo je godina koja donosi nova prijateljstva, ali i emotivne veze. Godina trojke je godina koja nam donosi rezultate onoga što smo započeli u godini jedinice. Razmislite šta je to što izaziva radost u vama i okrenite se upravo tome. Stvarajte sa radošću i optimistično, a prve rezultate tog rada ćete videti u godini petice – 2025.

Ovu godinu iskoristite da zaradite. Ukoliko planirate da prodate nekretninu, sada je dobar period. Kupujte i ulažite u ono što će vam biti potrebno. Nemojte se previše fizički trošiti ove godine, jer će vam biti potrebna snaga i izdržljivost za sledeću godina, koja je u tom smislu naporna.

Pazite se svoje impulsivnosti, a posebno obratite pažnju na to šta i kome obećavate u javnosti, kako kasnije ne biste imali probleme. Ushićenost i optimizam vas mogu odvesti na pogrešan put tako što ćete obećati nešto što nećete moći da ostvarite, pa ćete na kraju biti razočarani ili još gore, bićete primorani da lažete i manipulišete. Povoljna godina za putovanja, druženja, provod, razonodu; a to će svakako osetiti i vaš novčanik.  Uživajte i budite srećni u ovoj godini.

Neka vas vodi srce, a ne razum. Budite otvoreni za nova poznanstva. Putujte, provodite se, družite se. Iskoritite ovu godinu za stvaranje i rad na svojim idejama, jer ćete sada imati priliv inspiracije. Pazite šta obećavate i kome. Ne očekujte velike rezultate na kraju godine, kako se ne biste razočarali. Uživajte u ovoj godini, nemojte je shvatati previše ozbiljno i razvedrite se.

Bilo bi šteta prespavati ovu godinu, jer može biti jako povoljna po vas. :)