04-07-2022

Idealne horoskopske kombinacije za brak

“Prva spona društva je brak; sledeća, naša deca; onda cela familija i sve zajedničke stvari.” - Ciceron

 

Već su mudraci starog Rima i Grčke isticali brak kao najveću vrednost života i presudan, prekretnički momenat svake individue. Zato izboru partnera za brak treba pristupiti promišljeno i uzeti sve faktore u obzir. Astrološki aspekt je prema mnogim istraživanjima jedan od značajnijih, pa se u vezi sa svojim ljubavnim izborom uvek treba posavetovati sa svojim astrologom.

 

Dosadašnja astrološka istraživanja pokazuju da određeni horoskopski spojevi prolaze bolje od drugih. Mada, naši najbolji astrolozi i numerolozi opominju da na to utiču i podznak, godine, kao i mnoge druge okolnosti koje treba uzeti u razmatranje, te bi uporedna analiza dala najprecizniji odgovor.

 

Ipak, postoje istraživanja u kojima je učestvovalo preko 700 000 bračnih parova i prema kojima je utvrđeno koji su horoskopski spojevi najbolje prošli u braku.

 

U nastavku teksta predstavićemo idealne horoskopske parove za brak.

 

OVAN I LAV

 

Ova dva vatrena znaka imaju velikih izgleda za savšen brak. Oni su prirodni saputnici, koji nastoje da uživaju u životu. Svet oko sebe posmatraju kao veliki dar i u lošim stvarima oni će naći nešto dobro.

 

Pod vladavinom Marsa, Ovan unosi strast u odnos, dok Lav pod vladavinom Sunca donosi razum i ravnotežu. U ovom spoju nikad neće nedostajati strasti, avanture, pozitivne energije. Podržavaju i podstiču jedno drugo na delovanje, na akciju i zato Ovnovi potražite svog savršenog Lava.

BIK I VODOLIJA

 

Ovaj spoj zemljanog i vazdušnog znaka predstavlja pravi jing i jang, odnosno komplementarnost naizgled suprotnih snaga.

 

Venera koja vlada Bikom u odnos unosi nežnost, ljubav i sigurnost koja pokreće i motiviše Vodoliju punu kreativnosti i ideja. U svoje pohode i ostvarenja, Vodolija je spremna da se upusti samo kada ima potporu koju pruža zemljani, uvek realni Bik.

 

Svoje energije, naizgled različite, oboje će usmeriti na isti cilj, a to je bogat, siguran život u materijalnom, ali i duhovnom izobilju.

 

BLIZANCI I VAGA

 

Oba znaka imaju u sebi po dve različite ličnosti i samo oni međusobno mogu da se razumeju. Blizanci je znak koji je vođen planetom Merkur, koja prezentuje inteligenciju, komunikativnost i u pravom smislu reči jednu neograničenost. Upravo je to ono za čime traga vazdušna Vaga koja nema mira, u večitoj potrazi za dubokim diskusijama.

 

U braku su oboje otvoreni za nova zajednička, nesvakidašnja iskustva, neće sputavati jedno drugo u fantazijama, već će ih motivisati i podržavati.

 

RIBA I RAK

 

Dva najemotivnija znaka izgradiće pravu ljubavnu tvrđavu, koju ništa neće moći da poljulja. Oba znaka vođena su isključivo emocijama i spremni su da se svim svojim bićem predaju svom izabranom partneru.

 

Njima nije potrebno materijalno bogatstvo da bi bili zadovoljni i srećni, već samo ljubav, poverenje i srećna porodica. Oba znaka imaju izraženu intuiciju i predosetiće kada je partner tužan, te će znati pravi način kako da usreće i pomognu jedno drugom.

DEVICA I JARAC

 

Devici je teško da pronađe partnera koji će živeti u skladu sa njihovim standardima. Teško pristaju na veze, nestalnog su karaktera i teško ih je ukrotiti. Zato je tu Jarac, zemljani znak, pod vladavinom Saturna, koji će znati da smiri neobuzadnu energiju Device.

 

Jarac će u Devici probuditi osobine i emocije koje nije ni znala da ima, dok će Devica Jarcu uneti uzbudljivost i dinamičnost u život.

/storage/blog/images/9QrcFmNQb5KQ3t5z745h5QtijqYao73zxjPZoaaq.jpg

 

ŠKORPIJA I STRELAC

 

Spoj vatre i vode naizgled deluje kao kombinacija u kojoj jedna energija potire drugu. Međutim, ovaj spoj se pokazuje kao jedan od kompatibilnijih za brak. Oba znaka su energična i strastvena, te ih monotonija u braku nikad neće zadesiti.

 

Škorpija je u svakom odnosu dominantna, a Strelčeva slobodoumnost nema problem da to prihvati i pliva sa tom dominantnošću i energijom kroz bračne vode u sigurnu i srećnu luku.

 

 

  • Ovo mogu biti neke od smernica u izboru partnera, ali svakako ne i presudne. Kao što smo naveli, mnogi drugi faktori mogu uticati na kompatibilnost parova, pa se posavetujte sa nekima od naših astrologa prilikom odabira partnera ili napravite uporednu analizu koja će uzeti u obzir sve faktore i okolnosti u proceni komplementarnosti sa Vašim partnerom.

 

Tu smo za Vas da donesete ispravnu odluku za najvažniji odabir u životu!