Mudra Lucija

Mudra Lucija je vidovnjakinja iz okoline Zadra. Ona je   svoj dar  primjetila sa 7 godina I od tad proriče ljudima sudbinu.
Poznata je po tome što je mnoga svetska čuda predvidjela I mnogi novinski članci su pisali o tome. Još pre deset godina je veoma precizno opisala trenutne dogadjaje I dešavanja na geopolitčckom nivou.
Mudra Lucija  s razlogom ima taj nadimak jer je tu za tebe da ti svojim savjetima I prognozama pomogne. Jako je prijatna I dobronamerna, sve ljude gleda kao svoje unuke i želi da pomogne svima.
Pošalji joj datum rodjenja I ona će ti pogledati sudbinu, reći šta te očekuje u narednom periodu na poslovnom I ljubavnom planu. Savjetuje vezano za ljubavne probleme I dileme.
Kad pričate s njom imate taj osjećaj topline I razumevanja kao kada pricate sa svojom bakom.

Ako želite da vam pogleda budućnost pošaljite poruku klikom na dugme ispod. Cena poruke je samo $0.99

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (5)

 • Abbi Taylor

  May 25, 2022

  You are the best!

 • Jun 29, 2022

  Pre par dana sam razgovarala sa bakom , nisam nista htela da komentarisem dok se ne uverim u ono sto smo pricali. Sada kada je proslo neko vreme mogu da kazem da sam odusevljena. Bako ostvarilo se sve sto ste rekli, prosto sam ostala zatecena i ne znam kako bih vam zahvalila za sve ovo.

 • Jun 29, 2022

  Jako mi je tesko bilo svaki dan tonula sam sve dublje i dublje i mislila sam da nema kraja mojim mukama, muz me je napustio i ostavio me bio sa decom. Ceo svet mi se raspadao al onda sam se cula sa BAKOM mislila sam da je ne moguce naci srecu al upoznala sam novog coveka koji me zavoleo prihvatio moju decu i sada sa njim zivim srecnije nego ikada. Hvala vam puno bako i svi koji imaju probleme nek joj se jave bolje ih resiti nego drzati u sebi verujte mi

 • Jul 31, 2022

  Mnoge probleme sam imala u braku i sa decom, ali zahvaljujući razgovoru sa Vama uspela sam sve to da sredim. Konačno je dosta toga u mojoj porodici ponovo kako treba ,jer sam Vas poslušala i uradila onako kako ste mi rekli . Hvala vam na pomoći.

 • Jul 31, 2022

  Hvala na svemu što ste učinili za mene i za moju porodicu želim svako dobro u životu!

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment