Jovana Milekić

Poznati astrolog odgovara na Vaša pitanja, tumači Vam natalnu kartu i pravi horoskop i prognoze.

Astrologijom je počela da se bavi u svojoj četrnaestoj godini, upoznavši se najpre sa literaturom, i autorima poput  Mileta Dupora, Gorana Milekića, Aleksandra Imširagića, Peđe Petkovića, Zlatka Zlatkovića.

Učenik je i prijatelj našeg najpoznatijeg  i najboljeg astrologa, Dušana Veličkovića sa kojim je godinama radila i  uspešno sarađivala  i gostovala u brojnim televizijskim emisijama. Sada će nastaviti  samostalno putem gde je velikan naše astrološke scene stao. 

Omiljena tema u Astrologiji joj  je Astrologija odnosa. Njene prognoze o domaćim i stranim estradnim parovima su poznate široj javnosti i pokazale su se kao veoma tačne. 

Ona je idealan sagovornik, ne samo kao astrolog nego kao i prijatelj na temu ljubavnih odnosa sa partnerom. Može Vam pomoći da bolje razumete partnera, popravite odnos, manje se svađate, pojačate plamen ljubavi i vratite staru ljubav.

Uporednom analizom vaša dva horoskopa  može zaključiti kuda vodi vaš odnos, kakva vam je budućnost, jel to ono pravo  i da li priča ima ’’happy end’’.

U našem natalnom horoskopu možemo jasno opisati bračnog partnera ili vezu koja nam dolazi u život. Možemo saznati kako ta osoba izgleda, čime se bavi, kakvo joj je poreklo, status, opisno možemo reći i nešto o imenu osobe. Da li nam dolazi slobodan ili zauzet partner, kako dolazi do poznanstva i u kom periodu.

Ukoliko želite da saznate ko je vaš budući suprug/supruga ili možda da proverite da li je to osoba sa kojom ste trenutno. Ukoliko ste sami, do kada će to trajati?

Jovana vam može dati odgovore na ta, kao i na mnoga druga pitanja vezana za ljubav, posao, karijeru, porodicu. Pošaljite joj pitanje i dobićete detaljnu analizu.

Da postavite pitanje Jovani kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo $0.99

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (12)

 • Emeli Schofield

  May 25, 2022

  Well done! You got everything correct.

 • Jun 29, 2022

  Zahvalan sam za sve sto ste mi predocili i za sve sto ste mi pomogli i to je jednom recju fantasticno jer se sve pokrenulo nakon sto sam ono uradio.Samo sam hteo da se zahvalim i da vas pozdravim od sveg srca.

 • Jun 29, 2022

  Uplela sam se u mnogo problema jer sam verovala drugima da su mi prijatelji. Posvadjala se sa roditeljima i otisla od kuce.udala se i od tada krecu moje muke.Muz je pio i maltretirao svaki put kad dodje kuci,nisam imala gde i pisala sam kao jedini spas i nisam pogresila...Una me spasila pomogla da se vratim na pravi put... sada sam srecna sa svojom porodicom ,radim,a i ljubav je na pomolu ...hvala

 • Jun 30, 2022

  Najbolja! Sve je tačno što mi je pogodila. Pozdrav legendo NAJBOLJA SI!

 • Jun 30, 2022

  Sve pohvale tacno ste mi rekli ono sto me je zanimalo.Hvala.

 • Jun 30, 2022

  GIF may contain bravo

 • Jul 31, 2022

  Imala sam veliku krizu kada je novac u pitanju i veliki problem sa svojim privatnim poslom, ali uz vašu pomoć i polako ali sigurno izlazim iz krize i ponovo sam zadovoljna i uspešna žena. Hvala od srca na svim savetima i pomoći!

 • Aug 22, 2022

  Bili ste u pravu Vodolije bi samo da putuje.. Istinaaaaa.. ✈️

 • Aug 22, 2022

  Koliko precizno i tačno. Bravo. Pozdrav od od mene koja obožava Kopenhagen.

 • Aug 22, 2022

  Najbolji ste 👍👍👍

 • Aug 22, 2022

  Svaka vam cast super ste divni Ste 🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🎊🍀🍀♥️♥️♥️🥂🥂🥂🥂😘😘😘😘😘😘😘😘

 • Aug 22, 2022

  Pozdrav veliki najbolji ste i hvala ❤❤❤

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment