Astrolog Zoran Veličković

Zoran je covek od poverenja I jedan od najiskusnijih astrologa Balkana sa preko 20 god iskustva. Nosilac ISAR sertifikata profesionalnog astrologa, izuzetan poznavalac natalne i prediktivne astrologije.

Sa svojim jedinstvenim pristupom Zoran je jedan od retkih astrologa na prostoru Balkana koji uvek ima rešenje za sve vaše nedoumice, probleme i dileme. Izuzetno je precizan, tako da mu je prediktivna I horarna astrologija specijalnost.

Sve svoje klijente gleda kao prijatelje i želi da pomogne. Njegovo mišljenje je veoma cenjeno i to je razlog zašto često gostuje u televizijskim emisijama.

 Svojim klijentima otvara natalnu kartu i na osnovu nje odgovara na pitanja. Veoma je direktan, iskren i kaže to što vidi u natalnoj karti.  Uspeštno kombinuje astroloska znanja sa numerološkim, a kako bi jos dopunio sliku vaše budućnosti I dao  najpreciznije progronze koristi I tarot karte.

"Sve se da rešiti, ali svemir ne može sve sam moramo i mi malo pomoći. Obratite mi se jer problemi su tu da bi se rešili".

 Stoga ga možete pitati šta Vas čeka dalje u ljubavi, kuda vodi Vaš odnos sa Vama dragom osobom, da li je veza sudbinska i koliko ste povezani. Savetuje Vas kako da se postavite u vezi, šta treba da radite da poboljšate komunikaciju, smanjite svađe i mešanje osoba sa strane. 

Otkriće Vam kad možete očekivati neko novo poznansvo, šta iz toga da očekujete i šta da radite da do njega dođe. Da li je veza sa nekom osobom koja Vam se možda svidja moguća. Da li se i Vi sviđate toj osobi. Kako da se započnete vezu, koji je pravi korak. 
Savetuje kako da se pomirite sa bivšim partnerom, da li je to moguće, hoće li se javiti, misli li na Vas, jeste li mu jedini. 
Kako Vas zvezde vide u narednom periodu, šta Vam  poručuju za polje posla i karijere. Hoćete li poloziti ispit, kakvi su ti aspekti za novi posao, promenu posla, unapređenje, pitajte Zokija.

Da postavite pitanje kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo €1.49

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (9)

 • Jun 29, 2022

  Bravo, super! Pohvale za Vladu!

 • Jun 29, 2022

  Postovani Vlado i ovde da vam se javim iako smo pre par sati imali sms konverzaciju i hvala na odgovorima🙂🙋‍♀️💖

 • Jun 29, 2022

  Bravo Vlado za ovakvu priču koja je dragocena, koja mnogo znači da se sprovede u svakodnevni život, ovi saveti su pravi kako na najbolji način da naučimo kako da uživamo u životu i da menjamo sebe svakodnevno, svaka ti čast 🥇🙌🏻❤️

 • Jul 24, 2022

  Postovanje i veliki pozdrav za vas Vlado

 • Jul 24, 2022

  Kralju svaka ti cast , odusevljena sam

 • Jul 24, 2022

  Vlado posle nase konverzacije puno se bolje osecam, sve sto ste videli i sto je tarot pokazao je tacno i iscekujem ponovo da mi otvorite tarot sledece nedelje

 • Jul 24, 2022

  Bravo LEGENDOOOOO

 • Jul 31, 2022

  Hvala na detaljno uradjenom horoskopu do kraja ove godine, mnoge stvari su se vec dogodile , baš onako kao što ste rekli ,svaka čast , sve pohvale!

 • Aug 22, 2022

  Koliko pozitivna osoba ,bilo mi je zadovoljstvo biti u kontaktu sa Vama. Hvala sto sam imala slobodu da Vam se obratim i kasno uvece kada mi je bilo potrebno uvek ste bili tu. Retkost je to danas. Hvala!

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment