Astrolog Vlada

Vladimir Vlajić pravi za Vas horoskope, natalnu kartu  i odgovara na pitanja. Saznajte šta su Vam zvezde namenile za naredni period.
Jedan od retkih koji zna veoma uspešno da kombinuje egipatski, kineski i tibetski tarot za koje se zna da su najprecizniji i najtačniji. Kroz svoj rad i iskustvo sa različitim klijentima iz celog sveta, došao je do samih zvezda.

Poznat je po svojim najtačnijim predvidjanjima i najdetaljnijim analizama.

Učiniće da osetite čari astrologije i egipatskog, tibetskog i kineskog tarota da saznate šta vas čeka u narednom periodu i godini koja nam sledi. Koristeći ove drevne veštine, a u kombinaciji sa drugim svojim znanjima iz astrologije i numerologije može Vam jasno reći šta Vas čeka dalje.

 Šta Vam to nosi predstojeći period, da li su to novi poslovni uspesi, ostvarenje u karijeri, napredak. Odgovorice na Vaša pitanja vezana za ljubav, izbor partnera, potencijalnu vezu, pomirenje, raskid. 

Dnevni, nedeljni, mesečni ili godošnji horoskop Vladimira Vlajića će vam pomoći da maksimalno iskoristite dobre aspekte. Možete mu slobodno postaviti konkretno pitanje bez ustručavanja i on će detaljno analizirati Vaše predispozicije i dati Vam savete kako da se najbolje postavite u odredjenim situacijama.

Najtačnije prognoze ljubavnih ili poslovnih odnosa kroz astrologiju i magične tarot karte. Maksimalno iskoristite prilike koje su pred vama.

Astrolog i tumač tarota, Vladimir Vlajić, daće Vam najtačniju analizu nekog ljubavnog ili poslovnog odnosa koji vam ne da mira.

Saznajte kada će doći vreme sjajnih promena ili kako da zaobidjete loša dešavanja.

Da postavite Vladi pitanje kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo $0.99

Ako želite možete i pozvati:

Nemačka 0900 300 0065 cena 1.99eur/min
Austrija 0930 780 560 cena 2.16 eur/min
Švajcarska 0901 126 000  3.50 CHF  per minute
Svedska  0939 114 7316 cena 20 SEK/min

Komentari (9)

 • Jun 29, 2022

  Bravo, super! Pohvale za Vladu!

 • Jun 29, 2022

  Postovani Vlado i ovde da vam se javim iako smo pre par sati imali sms konverzaciju i hvala na odgovorima🙂🙋‍♀️💖

 • Jun 29, 2022

  Bravo Vlado za ovakvu priču koja je dragocena, koja mnogo znači da se sprovede u svakodnevni život, ovi saveti su pravi kako na najbolji način da naučimo kako da uživamo u životu i da menjamo sebe svakodnevno, svaka ti čast 🥇🙌🏻❤️

 • Jul 24, 2022

  Postovanje i veliki pozdrav za vas Vlado

 • Jul 24, 2022

  Kralju svaka ti cast , odusevljena sam

 • Jul 24, 2022

  Vlado posle nase konverzacije puno se bolje osecam, sve sto ste videli i sto je tarot pokazao je tacno i iscekujem ponovo da mi otvorite tarot sledece nedelje

 • Jul 24, 2022

  Bravo LEGENDOOOOO

 • Jul 31, 2022

  Hvala na detaljno uradjenom horoskopu do kraja ove godine, mnoge stvari su se vec dogodile , baš onako kao što ste rekli ,svaka čast , sve pohvale!

 • Aug 22, 2022

  Koliko pozitivna osoba ,bilo mi je zadovoljstvo biti u kontaktu sa Vama. Hvala sto sam imala slobodu da Vam se obratim i kasno uvece kada mi je bilo potrebno uvek ste bili tu. Retkost je to danas. Hvala!

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment