Ljubavni horoskop za 2023.

Raspored i kretanje planeta na nebu je trenutno takvo da  nam naredni period i NOVA godina  nose sa sobom avanture, nove ljubavi,  nove veze, poznanstva, vraćanje starih partnera, uzbudjenja, dobre aspekte i promene.

 Saznajte šta Vas čeka na polju ljubavi i kakav je Vaš horoskop za NOVU 2023. godinu. Najbolji astrolozi i numerolozi gledaju i odgovaraju na Vaša pitanja, pomažu i savetuju kako da se pomirite sa bivšim partnerom,  da ga/je vratite, kako da stupite u vezu sa osobom koju simpatišete. 

Ova godina je  ona   koju smo željno iščekivali, jer nam nakon dugo vremena donosi velike astrološke promene na emotivnom planu!

Astrolozi će Vam pomoći da poboljšate stanje na polju ljubavi,  da prestanete da tapkate u mestu,  da smanjite svađe i uticaje  i mešanje osoba sa strane ,  da motivišete partnera da Vam se više posveti, poboljšate komunikaciju i  da vašu vezu podignete na viši nivo, ostvarite se u braku i osnujete porodicu.

Oni koji su slobodni sada imaju najbolje aspekte da započnu vezu koja može biti trajna sa velikom tendencijom ka braku. Bitno je da znate kako da startujete i realizujete svoje potencijale.

Radimo precizne uporedne analize na osnovu kojih možete saznati da li 2 datuma mogu biti u vezi, mogu se pomiriti ili raskinuti. Saznajte da li je Vaša veza sudbinska i da li je to ono pravo. A Ako ste upoznali nekog i ne znate šta da očekujete ili imate simpatiju ovo je odličan način da proverite da li je veza moguća.

Saznajte šta Vas čeka na ljubavnom planu u narednoj godini kliknite na dugme ispod i postavite pitanje najboljem astrologu i numerologu.

Cena poruke je samo $0.99

Komentari (9)

 • Jun 29, 2022

  Bravo, super! Pohvale za Vladu!

 • Jun 29, 2022

  Postovani Vlado i ovde da vam se javim iako smo pre par sati imali sms konverzaciju i hvala na odgovorima🙂🙋‍♀️💖

 • Jun 29, 2022

  Bravo Vlado za ovakvu priču koja je dragocena, koja mnogo znači da se sprovede u svakodnevni život, ovi saveti su pravi kako na najbolji način da naučimo kako da uživamo u životu i da menjamo sebe svakodnevno, svaka ti čast 🥇🙌🏻❤️

 • Jul 24, 2022

  Postovanje i veliki pozdrav za vas Vlado

 • Jul 24, 2022

  Kralju svaka ti cast , odusevljena sam

 • Jul 24, 2022

  Vlado posle nase konverzacije puno se bolje osecam, sve sto ste videli i sto je tarot pokazao je tacno i iscekujem ponovo da mi otvorite tarot sledece nedelje

 • Jul 24, 2022

  Bravo LEGENDOOOOO

 • Jul 31, 2022

  Hvala na detaljno uradjenom horoskopu do kraja ove godine, mnoge stvari su se vec dogodile , baš onako kao što ste rekli ,svaka čast , sve pohvale!

 • Aug 22, 2022

  Koliko pozitivna osoba ,bilo mi je zadovoljstvo biti u kontaktu sa Vama. Hvala sto sam imala slobodu da Vam se obratim i kasno uvece kada mi je bilo potrebno uvek ste bili tu. Retkost je to danas. Hvala!

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment