Vidovita Rozalija

Vlahinja Rozalija je iz sela Gabrovnica blizu Negotina, tj iz stare Vlaške. Dar za vidovitost je već generacijama u njenoj porodici i prenosi se preko ženske linije. Kao i njena majka, baba i prababa, tako i Rozalija ga poseduje.
Vlasi su grupa ljudi nadaleko poznata po svojim ritualima i magiji. U mnogim filmovima I serijama se pominje vlaška magija i njena moć.

Ceo život se bavi gatanjem i pomaganjem ljudima. Saznajte šta vas čeka u budućnosti. Rozalija gata za vas i gleda vašu sudbinu. 
Nadaleko je poznata po svojim ritualima i seansama koje radi. Ti rituali Vam mogu pomoci da napredujete na poslovnom planu, da se rešite ukoliko imate negativnu energiju oko sebe ili uroke. 
Rituali mogu pomoći i da ojačate ljubavne odnose sa dragim osobama, da se pomirite i da smanjite uticaje i mešanje osoba sa strane.

Ako želite da postavite pitanje Rozaliji kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo $0.99

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (12)

 • Jun 29, 2022

  😍🥳🥰😘 Ne mogu vam opisati koliko me je nana Rozalija odusevila i podigla iz depresije pisao sam pre par dana i evo ja sam vec poceo da se osecam mnogo bolje i svaki dan je sve bolje i bolje.Draga nano cucemo se kako ste mi rekli za 6 dana.

 • Jun 29, 2022

  Sve mi je pogodila svaka vam cast.Super ste i veliki pozdrav od mene

 • Jun 29, 2022

  Ti si mene spasila i pomogla mi nek si ziva i zdrava mnogo godina. Sve sam uradila kako si rekla i evo konacno je sve kako treba sve u mojoj kuci. Hvala ti i sve najbolje draga nano ljubim vas i grlim od srca . Cucemo se opet.

 • Jun 30, 2022

  Nista mi nije islo kako treba, sta god zapocnem ne mogu da privedem kraju kako zelim i da mi duze vreme ide dobro. Kaze meni Rozalija to je jer mi je neko nesto uradio da me koci. Uradimo ritual, skinemo to i od tad sve je na bolje krenulo!

 • Jun 30, 2022

  E nek je i mene jednom da krene u zivotu draga bako.Hvala ti prije svega za ono sto smo radili za posao. Da si mi ziva i zdrava i cujemo se i opet ako bog da.

 • Jun 30, 2022

  Baka je sjajna. Uradila sam sve i uspelo je! U mojoj kuci vise nema negativnih energija ni stresa ni svadje koje su bile svakodnevica. Zena ocigledno zna sa tim e sad sta hod da je,dobro je jer danas sacuvati porodicu i brak veliki je uspeh.

 • Jul 24, 2022

  Bako od srca vam hvala , nisam verovala bila sam skepticna ali ste me razuverili i ritual je poceo da deluje i mnogo sam srecna sto sam konacno nala iskrenu osobu koja pomaze

 • Jul 24, 2022

  Veliki pozdrav Baka Rozaliji I VELIKA MI JE CAST DA SAM SA VAMA RAZGOVARALA jer ste mi ukazali na svaku situaciju koja me je mucila i opterecivala

 • Jul 24, 2022

  Bravo bravo za baka ROZALIJU i svaki vas savet , uspela sam uz vasu pomoc i ritual , konacno sam srecna da to zaista osecam i na delu a ne samo na recima

 • Jul 24, 2022

  Veliko postovanje za ovu baku koja mi je puno pomogla ritualom i vidim da sve ide na bolje, bog vas cuvao

 • Jul 31, 2022

  Hvala za svaku pomoc koju ste ucinili i spasili mog sina od kocke i alkohola. Ljubim Vas i pozdravljam ,cujemo se svakako ponovo.

 • Aug 22, 2022

  Svaka Vasa rec zlata vredi. Nisam od onih koji su radoznali ali odavno sam videla da nesto nije u redu u mojoj kuci. Tu ste mi Vi pomogli Bog Vas cuvao. Svako dobro zelim.

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment