Teodor Jasinski- Jasa

Jedan je od najpoznatijih astrologa bivše Jugoslavije. Teodor je poznato lice i čest gost u televizijskim emisijama. Obeležio je astrološku scenu u regionu, ali i šire. Njegova karijera traje već 40 godina.

Teodor odgovara jako direktno i koncizno. On analizira horoskope klijenata iskreno i bez zadrške i daje odlične savete kako na astrološkom, tako i na psihološkom nivou. Pored astrološke prognoze, već 20 godina se bavi tarot tumačenjima, numerologijom i karmom.

Kao gost u televizijskim emisijama analizirao je horoskope brojnih poznatih ličnosti, ali je komentarisao i politička dešavanja u svetu i bez greške prognozirao kako će se ona odvijati u budućnosti. Tokom svoje četiri decenije duge karijere, pisao je i za brojne novine i časopise.

 Teodor Vam može pogledati šta vas čeka u narednom periodu, kakav Vam je horoskop i šta Vam je sudbina namenila. Pitajte ga za posao, porodicu, karijeru, ljubav, brak. Svakom klijentu se posveti i proba ne samo da reši posledice, nego i uroke problema. Tu je da Vas posavetuje gde grešite ili da Vam ukaže gde su Vam dobri aspekti I u kojim poljima bi trebali da se oprobate.

Specijalnost su tumačenja:

- natalne karte

- uporedni horoskop

- solarni horoskop

- predikcije

- poslovna astrologija

- mundana astrologija

- numerologija novca i bogatstva

Ako želite da postavite pitanje Teodoru, kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo $0.99.

Ako želite možete i da pozovete:

Nemačka 0900 300 0065 cena 1.99eur/min
Austrija 0930 780 560 cena 2.16 eur/min
Švajcarska 0901 126 000  3.50 CHF  per minute
Svedska  0939 114 7316 cena 20 SEK/min

Komentari (2)

  • Jun 30, 2022

    Vi ste sjajni stvarno! Toliko ste mi rekli stvari da sam pod utiskom bio tri naredna dana! Sve ali sve ste rekli kako jeste. I sve je istina. Hvala. Hvala doista na svemu,prvi put se srecem sa ovako necim. Sve najbolje.

  • Jul 24, 2022

    Svakim vasim savetom i preciznim tumacenjem sam uspela da se ponovo pokrenem , zahvalna sam vam na tome i koristicu svaku priliku da vam se obratim u narednom periodu jer ste jako povoljni sa cenom i poruke i analizom

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment