Stefan Dragojlović

Saznajte šta Vas čeka u narednom periodu. Najbolji numerolog Vam pravi prognoze.
Stefan Dragojlović  je jedan od najmlađih, ali i najcenjenijih astrologa i numerologa u ovom delu Evrope. Za savete mu se obraćaju svi, od političara iz samog državnog vrha do eminentnih umetnika, doktora, profesora, estradnih zvezda, sportista, ali i „običnih“ ljudi, koji često dolaze kod njega na konsultacije i po pomoć.

Uža specijalnost mu je poslovna numerologija i biznis astrologija i samim tim klijentima mnogo pomaže u poslovnim, ali i životnim potezima.

Teško da postoji osoba koja za njega nije čula. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Stefan MASTER PSIHOLOG.

 

Ukoliko Vam je potreban savet brojeva, zvezda i planeta, obratite se Stefanu za direktnu pomoć.

Pravi za Vas horoskope, natalnu kartu  i odgovara na pitanja. Saznajte šta su Vam zvezde namenile za naredni period..
Kroz svoj rad i iskustvo sa različitim klijentima iz celog sveta, došao je do samih zvezda.

Poznat je po svojim najtačnijim predvidjanjima i najdetaljnijim analizama.

Uz pomoć astrologije i numerologije može Vam jasno reći šta Vas čeka dalje, šta Vam to nosi predstojeći period, da li su to novi poslovni uspesi, ostvarenje u karijeri, napredak. Odgovoriće na Vaša pitanja vezana za ljubav, izbor partnera, potencijalnu vezu, pomirenje, raskid. 

Dnevni, nedeljni, mesečni ili godošnji horoskop će vam pomoći da maksimalno iskoristite dobre aspekte. Možete mu slobodno postaviti konkretno pitanje bez ustručavanja i on će detaljno analizirati Vaše predispozicije i dati Vam savete kako da se najbolje postavite u odredjenim situacijama.

Daće Vam najtačniju analizu nekog ljubavnog ili poslovnog odnosa koji Vam ne da mira.

Saznajte kada će doći vreme sjajnih promena ili kako da zaobidjete loša dešavanja.

Ako želite da postavite pitanje Stefanu, kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo €1.49.

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (2)

  • Jun 30, 2022

    Vi ste sjajni stvarno! Toliko ste mi rekli stvari da sam pod utiskom bio tri naredna dana! Sve ali sve ste rekli kako jeste. I sve je istina. Hvala. Hvala doista na svemu,prvi put se srecem sa ovako necim. Sve najbolje.

  • Jul 24, 2022

    Svakim vasim savetom i preciznim tumacenjem sam uspela da se ponovo pokrenem , zahvalna sam vam na tome i koristicu svaku priliku da vam se obratim u narednom periodu jer ste jako povoljni sa cenom i poruke i analizom

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment