Teodor Jasinski - Jasa

Teodor Jasinski, poznatiji kao Jasa je jedan od najiskusnijih astrologa Srbije sa preko 35 god iskustva. Nosilac ISAR sertifikata profesionalnog astrologa, izuzetan poznavalac natalne i prediktivne astrologije I najbolji poznavalac uticaja fiksnih zvezda u astrologiji u ovom delu sveta. 

Sa svojim jedinstvenim pristupom Jasa je jedan od retkih astrologa na prostoru Balkana koji uvek ima rešenje za sve vaše nedoumice, probleme i dileme. Izuzetno je precizan, tako da mu je prediktivna I horarna astrologija specijalnost.
 

" Zvezde znaju istinu, ja je samo prenosim. "

Sve svoje klijente gleda kao prijatelje i želi da pomogne. Njegovo mišljenje je veoma cenjeno i to je razlog zašto često gostuje u televizijskim emisijama.

 Svojim klijentima otvara natalnu kartu i na osnovu nje odgovara na pitanja. Veoma je direktan, iskren i kaže to što vidi u natalnoj karti. 

 Stoga ga možete pitati šta Vas čeka dalje u ljubavi, kuda vodi Vaš odnos sa Vama dragom osobom, da li je veza sudbinska i koliko ste povezani. Savetuje Vas kako da se postavite u vezi, šta treba da radite da poboljšate komunikaciju, smanjite svađe i mešanje osoba sa strane. 

Otkriće Vam kad možete očekivati neko novo poznansvo, šta iz toga da očekujete i šta da radite da do njega dođe. Da li je veza sa nekom osobom koja Vam se možda svidja moguća. Da li se i Vi sviđate toj osobi. Kako da se smuvate, koji je pravi korak. 
Savetuje kako da se pomirite sa bivšim partnerom, da li je to moguće, hoće li se javiti, misli li na Vas, jeste li mu jedini. 
Kako Vas zvezde vide u narednom periodu, šta Vam  poručuju za polje posla i karijere. Hoćete li poloziti ispit, kakvi su ti aspekti za novi posao, promenu posla, unapređenje, pitajte Jasu.

Da posaljete poruku kliknite na dugme ispod.
 

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment