Srdjan Stojić

Srdjan Stojić je jedan od najiskusnijih astrologa Srbije sa preko 20 god iskustva. Nosilac ISAR sertifikata profesionalnog astrologa, izuzetan poznavalac natalne i prediktivne astrologije I najbolji poznavalac uticaja fiksnih zvezda u astrologiji u ovom delu sveta. 

Sa svojim jedinstvenim pristupom Srđan je jedan od retkih astrologa na prostoru Balkana koji uvek ima rešenje za sve vaše nedoumice, probleme i dileme. Izuzetno je precizan, tako da mu je prediktivna I horarna astrologija specijalnost.
 

" Zvezde znaju istinu, ja je samo prenosim. "

Sve svoje klijente gleda kao prijatelje i želi da pomogne. Njegovo mišljenje je veoma cenjeno i to je razlog zašto često gostuje u televizijskim emisijama.

 Svojim klijentima otvara natalnu kartu i na osnovu nje odgovara na pitanja. Veoma je direktan, iskren i kaže to što vidi u natalnoj karti. 

 Stoga ga možete pitati šta Vas čeka dalje u ljubavi, kuda vodi Vaš odnos sa Vama dragom osobom, da li je veza sudbinska i koliko ste povezani. Savetuje Vas kako da se postavite u vezi, šta treba da radite da poboljšate komunikaciju, smanjite svađe i mešanje osoba sa strane. 

Otkriće Vam kad možete očekivati neko novo poznansvo, šta iz toga da očekujete i šta da radite da do njega dođe. Da li je veza sa nekom osobom koja Vam se možda svidja moguća. Da li se i Vi sviđate toj osobi. Kako da se smuvate, koji je pravi korak. 
Savetuje kako da se pomirite sa bivšim partnerom, da li je to moguće, hoće li se javiti, misli li na Vas, jeste li mu jedini. 
Kako Vas zvezde vide u narednom periodu, šta Vam  poručuju za polje posla i karijere. Hoćete li poloziti ispit, kakvi su ti aspekti za novi posao, promenu posla, unapređenje, pitajte Srđana.

Da posaljete poruku kliknite na dugme ispod.

Ako želite možete i pozvati:

Nemačka 0900 300 0065 cena 1.99eur/min
Austrija 0930 780 560 cena 2.16 eur/min
Švajcarska 0901 126 000  3.50 CHF  per minute
Svedska  0939 114 7316 cena 20 SEK/min

Komentari (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment