Vidoviti Dali

Duško Djurdjević u narodu i celom svetu poznat kao vidoviti DALI odgovara za vas i pomaže.

Gleda šta Vas čeka i šta Vam je zapisano, odgovara na Vaša pitanja i daje svoja tumačenja i predvidjanja.
Veliki  je broj zadovoljnih ljudi, a sada već i prijatelja, koji mogu posvedočiti uspeh njegovog rada. Tu za svakoga kome treba pomoć, savet, usmeravanje,..

Svojim seansama i ritualima može pomoći da  privučete novac, slogu, ljubav, radost i blagostanje u kuću, bolje plaćen posao. Može pomoći da pojačate plamen ljubavi, vratite izgubljenog partnera i da poboljšate odnose. Gleda budućnost, priča šta Vas čeka.

Svojim savetima može pomoći da rešite postojeće probleme i zaobidjete nove. Proverite da li ste pod uticajima neke negativne energije ili uroka, može pomoći da otklonite posledice, uzroke i da napravite zaštitu.

Njegova predvidjanja su veoma tačna  i ostavljaju ljude u neverici.  Šta god da Vas zanima, slobodno pitajte- ljubav, posao, karijera, porodica. 
Otvara moćne sudbinske tarot karte u kojima je sve zapisano. Ima prirodan dar da vidi budućnost i Vašu sudbinu. Kad mu vidi Vaš datum javljaju mu se vidizije Vaše budućnosti.


Ako želite da mu postavite pitanje kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo $0.99.

Ako želite možete i pozvati:

Nemačka 0900 300 0065 cena 1.99eur/min
Austrija 0930 780 560 cena 2.16 eur/min
Švajcarska 0901 126 000  3.50 CHF  per minute
Svedska  0939 114 7316 cena 20 SEK/min

Komentari (2)

  • Jun 30, 2022

    Potvrdili ste mi sve ono sto sam i negde u dubini duse znala, ali promene nisam mogla da postignem... Otvorili ste mi oci i uputili me na pravi put, hvala na svemu, poboljsanja osecam, a kontaktiracu Vas ponovo to je sigurno.

  • Jul 31, 2022

    Uz Vasu pomoc krenulo je sve konacno dobro i u mojoj porodici. Da ste zivi i zdravi,sve sam uradila kao sto ste rekli. Cujemo se sigurno krajem nedelje za dalje. Pozdrav!

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment