Ksenija Pavlović astrolog

Ksenija je poznata astrološkinja koja se posebno specijalizovala za pitanja  muško- ženskih odnosa i rešavanje bračnih problema.
Smatra da karte daju putokaze budućnosti i odgovore na sva konkretna pitanja. Uz tumačenje sudbinskog,  kraljevskog i ljubavnog tarota, Ksenija se služi  i tehnikama astrologije i piramidalne numerologije. Svojim dugogodišnjim iskustvom, usavršila je praksu otvaranja tri karte sudbine koje nepogrešivo daju putokaze osobi koja pita!
Ksenijina ekspertiza su: 

- ljubavni horoskop
- uporedni horoskop
- kraljevski tarot
- ljubavni tarot
- tri karte sudbine
- piramidalna numerologija
- uporedna numerologija

Ksenija voli da pomaže ljudima da otkriju svoju sudbinu, da reše pitanja koja ih muče i da pronađu srodnu dušu. Kada znamo šta nas očekuje u budućnosti i koji je put za nas a koji nije - lakše se donose odluke. Smatra da je najvažnije imati dobru nameru i iskren pristup u komunikaciji sa ljudima. Takođe, kada se postavlja pitanje, važno je da budete skoncentrisani na ono što Vas u datom trenutku zanima i da pitanja postavljate iskreno, otvoreno i iz srca.

Da joj pošaljete poruku kliknite na dugme ispod. Cena poruke je samo €1.49

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (6)

 • Jul 24, 2022

  Bravo Ksenija najbolji astrolog

 • Jul 24, 2022

  Ksenija je iskreno najiskreniji astrolog i numerolog , hvala am od srca i sve najbolje

 • Jul 24, 2022

  Hvala vam Ksenija od srca uspeli ste da mi sacuvate brak i suprug i ja smo vam zahvalni

 • Jul 24, 2022

  Naj astrolog i bravo za numerologiju i tarot sve najbolje i bravo, bravo

 • Jul 24, 2022

  Pozdrav od srca za vas , najbolja

 • Jul 31, 2022

  Razgovarajući sa Vama uvidela sam veliku količinu negativnosti koja mi sputava ,pre svega u poslu . Hvala na pomoći što smo uspeli da uz Vase savete otklonimo tu negativnu energiju. Sigurna sam da ću Vas ponovo kontaktirati i za neke stvari o mojoj porodici sve pohvale!

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment