Baka Vera

Poznata vidovnjakinja koja se već više od 40 godina bavi gledanjem sudbine. Za svoja predvidjanja koristi 4 vrste TAROTA I kombinuje ga sa svojim prirodnim darom I intuicijom.

Tu je za svakoga kome treba pomoć, savet, podrška I topla reč. Neće pričati ono što želite da čujete nego istinu.
Pitajte je za ljubav, posao, karijeru, porodicu. Saznajte šta vas čeka u narednom periodu. Kako će se odvijati vaša veza, ko je onaj pravi za vas, kada ćete upoznati srodnu dušu I sudbinsku vezu. Pitajte je šta vas čeka dalje na poslovnom planu.

Za nju, sve što se dešava u životu ima svoju svrhu, a čak i loše stvari donose nam određene putokaze za poboljšanje života. Behareta je tu da uz pomoć karata otkrije kako da proniknete u suštinu svog bića.

Ekspertiza:
- ciganski tarot
- tumačenje snova
- ljubavni problemi
- bajalice
- starinske ljubavne amajlije
- skidanje crne magije

Vidite, bez obzira na to gde ste rođeni i kako ste do sada živeli, morate naučiti da razumete svoj životni put. Ja sam potekla iz potpune bede i danas mogla da živim jedan nesrećan život u Rumuniji sa mužem kojeg ne volim. Odlukom da nešto uradim za sebe pokrenula sam i svoj život u drugom pravcu. Zato sam tu da Vam uz pomoć tarota otkrijem šta je to što život ima spremno za Vas i da Vam dešifrujem u kom pravcu da nastavite dalje.

Ako želite da Vam pogleda šta vas čeka u budućnosti  pošaljite joj poruku klikom na dugme ispod. Cena poruke je samo €1.49
 

NOVO

Od sada možete zakazati poziv ili video poziv sa astrologom!Izaberite datum i vreme kad Vam odgovara i trajanje konsultacija, ukoliko ne vidite vreme termina tog datuma koje želite to znači da astrolog tad već ima rezervisan termin.

Komentari (5)

 • Jun 29, 2022

  Nisam duzi vremenski period mogla da zatrudim nisam znala o cemu je rec rekli ste mi da se smirim i da vas poslusam, sve kako ste rekli i bilo je i sada sam najsrecnija zena , HVALA VAM DO NEBA.

 • Jun 29, 2022

  Zaista sam iznenadjena sa onim sto sam cula koliko ste me dobro opisali i koliko ste iznijeli tacnih stvari o mom ljubavnom zivotu i takodje po datumu kako ste dobro opisali mog momka. Da,on jes takav bas. Hvala vam sto ste mi rekli toliko toga sto me ceka i sto ste me uputili gde grijesim. Divni ste. Odusevljena sam.

 • Jun 29, 2022

  Sve ste mi rekli,odusevljen sam. Vidite mnogo i mozete mnogo. Zadovoljan sam jer za ova dva meseca neke stvari su se bas promenile. Hvala gospodjo. Cujemo se ponovo svakako.

 • Jul 31, 2022

  Mnogo mi znači kontakt sa vama za stabilnost u mojoj porodici veliko vam hvala na svakoj pomoći. Uz vašu pomoć sve je ponovo u najboljem redu i moj brak je konačno stabilan.

 • Aug 22, 2022

  Za sve sto niste sigurni pitajte ! Odlicno pamtim Vase reci. Mnogo desavanja za kratko vreme je u mojoj kuci bilo i samo uz Vasu pomoc sve se sredilo. Beskrajno zahvalna na pomoci. Cujemo se svakako!

Ostavite komentar

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete kako bi mogli da be able to comment